Grupuri parlamentare

Informațiile privind specializarea în politici publice a fiecărui deputat membru al grupului parlamentar sunt agregate automat tot timpul astfel încât să oferim o imagine fidelă a nivelului de preocupare al grupului parlamentar respectiv față de subiectele analizate.

Aplicația indică nivelul mediu de loialitate la vot al tuturor membrilor[i], dar și al diverselor categorii de membrii (miniștrii, membrii ai biroului permanent, deputați aflați la primul mandat sau cu mai mult de un mandat) față de grupul parlamentar. De asemenea, calculăm și prezentăm în timp real nivelul mediu de loialitate la vot față de guvern al tuturor membrilor grupului.

Pagina grupului parlamentar conține informații și despre numărul total de întrebări și interpelări parlamentare, respectiv asupra procentului acestora care se referă la probleme locale din județele deputaților grupului.

[i]Pentru acei membrii care și-au schimbat afilierea gradul de loialitatea este inclusă în calcul doar pentru perioada în care au făcut parte din grup.

Cum funcționează? Evoluții legislative Monitorizează-ți deputatul! Descarcă datele