Marina Popescu

Marina (BA – Ştiinte Politice Universtiatea Bucuresti, MA – CEU Budapesta, PhD, University of Essex, Marea Britanie) este în prezent Assistant Professor la CEU și director al Fundației Median Research Centre, Bucuresti.

A fost British Academy Postdoctoral Fellow la University of Essex cu un proiect despre mass media si democratie (mediasystemsineurope.org). Înainte a predat la Eotvos Lorand University din Budapesta şi la School of Public Policy a University College, Londra. Este co-autor al cărții Embodying Democracy: Electoral System Design iPost-Communist Europe (Palgrave-Macmillan, 2002) şi a publicat articole academice în SUA şi Europa în politici comparate, comportament de vot, impactul mass media.

Mihail Chiru

Mihail este managerul proiectului Parlament Transparent și doctorand în ştiinţe politice în cadrul Central European University, din Budapesta. Are un BA în ştiinţe politice obţinut la Universitatea din Bucuresti şi un MA în ştiinţe politice de la CEU, cu certificat în politici electorale.

Din septembrie 2012 este Research Fellow al Fundației Median Research Centre. Este interesat în principal de studiile parlamentare şi de comportamentele de vot. Lucrările sale au fost publicate de jurnale academice precum Government and Opposition, European Union Politics, European Political Science Review şi The Journal of Legislative Studies.