19 august 2020 – Dezbaterea Propunerii legislative pentru completarea Anexei nr. 1 din Legea nr. 92/1996 privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (Pl-x 419/2020) ( rămasă pentru votul final ).

Florin Iordache La poziţia 39 este vorba de Propunerea legislativă pentru completarea Anexei nr. 1 din Legea nr. 92/1996 privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale; Pl-x 419/2020. Comisia pentru apărare. Domnul Dobre, Comisia pentru apărare, prezentaţi raportul. Pl-x 419/2020, da?

Victor Paul Dobre În conformitate cu prevederile art. 94 şi 115 alin. (1) din Regulament, Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a fost sesizată spre dezbatere pe fond cu Propunerea legislativă pentru completarea Anexei nr. 1 din Legea nr. 92/1996 privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Prin conţinutul actului normativ, propunerea se încadrează în categoria legilor organice. În urma dezbaterii, comisia a hotărât, cu majoritate de voturi, adoptarea proiectului de lege cu amendamente, redate în anexa care face parte integrantă din prezentul raport. Vă mulţumesc.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. Dacă sunt colegi care doresc să intervină la dezbateri generale? Da, vă rog. Domnul Grosaru, din partea Grupului minorităţilor.

Andi-Gabriel Grosaru Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Este un proiect de lege bine-venit şi eu, personal, îl salut, pentru că în rândul beneficiarilor de servicii de telecomunicaţii speciale s-a introdus atât Uniunea Naţională a Barourilor din România, cât şi Uniunea Naţională a Notarilor Publici. Eu, personal, voi vota cu încredere acest proiect de lege. Vă mulţumesc mult.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. Dacă mai sunt alte intervenţii? Nu mai sunt alte intervenţii. La titlul legii dacă sunt intervenţii? La articolul unic, intervenţii? Nu. Rămâne la votul final. Şi ultimul proiect.