4 noiembrie 2019 – Aprobarea ordinii de zi şi a programului de lucru.

Florin-Claudiu Roman Mulţumesc, doamna preşedintă. Pe procedură voiam să intervin. Faţă de numărul colegilor care s-au înregistrat, avem 11 situaţii, deci nu sunt doar trei situaţii. Am discutat cu colegii care sunt în sală. Rugămintea e ca stafful tehnic să urmărească, pentru că vorbim de 11 situaţii de acest gen, iar după aceea, la început, o să cerem din nou un vot de control. Vă mulţumesc.

Alfred - Robert Simonis Mulţumesc, doamna preşedinte. Rugămintea mea este să-i nominalizaţi pe cei 11 cărora nu le funcţionează cartelele şi să-i şi vedem în sală.

Liviu-Ionuţ Moşteanu Până se fac verificările tehnice, haideţi să nu mai lăsăm parlamentari care nu au semnat prezenţa să vorbească la acest microfon. Domnul Simonis n-a semnat prezenţa. (Aplauze, discuţii.)

Alfred - Robert Simonis Pe logica asta, înţeleg că cei 11 colegi care nu s-au semnat nu sunt în sală, nu vor vota la moţiune, nu? La învestire.

Toma-Florin Petcu Avem trei situaţii: prima, a domnului preşedinte Călin Popescu-Tăriceanu şi încă doi colegi senatori, Ruse Mihai şi Simionca Ioan. Au spus că au încercat să voteze cei doi senatori şi nu au reuşit. Deci sperăm că la reluarea votului vor reuşi să voteze.