21 februarie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru completarea art.32 din Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizarenr.241/2006 (PL-x 335/2015). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 64. Proiectul de Lege pentru completarea art. 32 din Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006, PL-x 335/2015. Iniţiatorul? Nu mai e parlamentar. Comisia pentru industrii sau Comisia pentru administraţie? Vă rog, doamnă.

Roxana Mînzatu Domnule preşedinte, Stimaţi colegi, În conformitate cu prevederile art. 70 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, Comisia pentru industrii şi servicii a fost sesizată în fond în vederea examinării şi depunerii unui nou raport pentru proiectul de lege menţionat. Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat proiectul de lege. La întocmirea prezentului raport comun, comisiile au avut în vedere: avizul favorabil al Consiliului Legislativ, avizul favorabil al Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi, punctul de vedere negativ al Guvernului. Proiectul de lege în cauză are ca obiect de reglementare completarea art. 32 din Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006, în sensul interzicerii debranşării de la reţelele de distribuţie a apei a utilizatorilor care achită contravaloarea serviciilor furnizate prestate. În urma dezbaterilor şi a opiniilor exprimate, membrii celor două comisii sesizate în fond au hotărât, cu unanimitate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor menţinerea raportului iniţial de respingere a Proiectului de Lege pentru completarea art. 32 din Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006. În raport cu obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Dezbateri generale? Nu sunt; vot final.