15 decembrie 2020 – Informare privind depunerea la secretarul general al Camerei Deputaţilor, în vederea exercitării de către deputaţi a dreptului de sesizare a Curţii Constituţionale, a următoarelor legi:

Corneliu-Florin Buicu De asemenea, doamnelor şi domnilor deputaţi, în conformitate cu prevederile art. 15 alin. (2) şi alin. (3) din Legea nr. 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, s-au depus la secretarul general al Camerei Deputaţilor, în vederea exercitării de către deputaţi a dreptului de sesizare a Curţii Constituţionale, următoarele legi: Termenul pentru sesizare este de cinci zile pentru legile adoptate în procedură de drept comun de la data depunerii, astăzi, 15 decembrie 2020. Şi profit de faptul că este ultima şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor din acest mandat şi vreau să transmit tuturor sărbători liniştite şi fericite şi multă sănătate tuturor!

Carmen-Ileana Mihălcescu Mulţumim, Florin. Închidem aici şedinţa noastră de astăzi, ultima, de altfel, din această legislatură. Vă doresc sărbători cu sănătate şi cât se poate de fericite! Şedinţa s-a încheiat la ora 15,04.