24 noiembrie 2020 – Aprobarea Solicitării Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi cu privire la încadrarea în categoria legilor de complexitate deosebită şi, în consecinţă, prelungirea termenului constituţional de dezbatere şi vot final de la 45 la 60 de zile, a următoarelor propuneri legislative: - Propunerea legislativă privind modificarea şi completarea Legii nr. 73/1993 pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Consiliului Legislativ (Pl-x 662/2020) şi - Propunerea legislativă pentru abrogarea art. 210 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ (Pl-x 663/2020).

Carmen-Ileana Mihălcescu Vă mulţumesc foarte mult. La punctul 2 avem Solicitarea Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi cu privire la încadrarea în categoria legilor de complexitate deosebită şi, în consecinţă, prelungirea termenului constituţional de dezbatere şi vot final de la 45 la 60 de zile a următoarelor propuneri legislative: Pentru aceste două iniţiative termenul constituţional urmează să expire în perioada următoare. Dacă sunt obiecţii cu privire la această solicitare? Nu sunt obiecţii. Domnul Petru Movilă doreşte să intervină? Doriţi să interveniţi la acest punct?

Petru Movilă Nu, nu, nu!

Carmen-Ileana Mihălcescu OK. Există consens, da? Avem consens pe această solicitare. USR? De acord. PSD, PNL, UDMR? De acord. Avem consens pe această solicitare. Prelungirea a fost aprobată. (Vociferări.) Două prelungiri. Da, da, da!