24 noiembrie 2020 – Proiectul de Lege privind prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul infecţiilor asociate asistenţei medicale din unităţile medicale şi din centrele rezidenţiale din România (PL-x 537/2020) ( aprobarea cererii de retrimitere la comisii şi de desfăşurare a lucrărilor comisiilor în paralel cu plenul ).

Cristina-Mădălina Prună Şi aici mă refer la PL-x 537/2020. Este proiectul USR pentru prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul infecţiilor nosocomiale. Este un proiect cât se poate de necesar în actualul context. Aşa cum vă spuneam, de mai multe săptămâni este pe ordinea de zi, este ignorat şi vă rog să convocaţi acest Birou permanent, pentru ca această comisie, Comisia pentru sănătate, să se reunească şi să dea un raport acestui proiect de lege.

Cristina-Mădălina Prună Deci, la prima... primul proiect de lege este PL-x 537/2020 (Proiectul de Lege privind prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul infecţiilor asociate asistenţei medicale din unităţile medicale şi din centrele rezidenţiale din România) . Doar că sunt două comisii care trebuie să se reunească - Comisia pentru sănătate şi Comisia pentru muncă.

Carmen-Ileana Mihălcescu Comisia pentru sănătate şi Comisia pentru muncă. OK. La cea cu nosocomialele.