14 octombrie 2020 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal (PL-x 625/2020) ( rămas pentru votul final ).

Florin Iordache 13. Proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal; PL-x 625/2020. Nu are amendamente; procedură de urgenţă. Comisia pentru buget? Domnul Vişan? Cine prezintă? A, vă rog.

Vasile Cocoş În conformitate cu prevederile art. 94 şi art. 115 alin.(1) din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a fost sesizată, spre dezbatere pe fond, în procedură de urgenţă, cu Proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Proiectul de Lege supus dezbaterii online are ca obiect de reglementare modificarea Codului fiscal, în vederea eliminării neclarităţilor privind interpretarea stabilirii scutirilor pentru clădirile şi terenurile utilizate pentru prestarea de servicii turistice. Modificările aduse vin în sprijinul celor care, din cauza caracterului activităţii, încasează venituri doar pe parcursul unei perioade limitate de timp. În urma dezbaterii proiectului de lege şi a opiniilor exprimate, deputaţii prezenţi la lucrările online, au hotărât, cu majoritate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor un raport de adoptare a Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, în forma adoptată de Senat. În raport cu obiectul şi conţinutul său, Proiectul de Lege face parte din categoria legilor ordinare.

Florin Iordache Vă mulţumesc. Întreb dacă sunt intervenţii la dezbateri generale? Nu sunt. Rămâne la votul final, neavând amendamente.