13 octombrie 2020 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru completarea articolului 39 din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice (PL-x 371/2020) ( rămas pentru votul final ).

Carmen-Ileana Mihălcescu 4. Proiectul de Lege pentru completarea articolului 39 din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice; PL-x 371/2020; caracter ordinar; procedură de urgenţă. Din partea iniţiatorilor doreşte cineva? Nu avem. Din partea Comisiei pentru muncă, domnul preşedinte Solomon. Vă rog.

Adrian Solomon Stimaţi colegi, Proiectul de lege are ca obiect de reglementare acordarea sporurilor specifice pentru personalul din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi al unităţilor subordonate care nu au avut în plată sporuri în luna decembrie 2019, respectiv pentru personalul nou încadrat. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat în şedinţa din 10 iunie 2020. Proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. Comisia propune plenului Camerei Deputaţilor adoptarea proiectului de lege cu amendamentele admise redate în anexa care face parte integrantă din prezentul raport.

Carmen-Ileana Mihălcescu Vă mulţumesc. Dezbateri generale? Nu avem doritori. Dacă de la nr. crt. 1 la nr. crt. 4 sunt obiecţii? Nu sunt. Proiectul merge la votul final. Domnul preşedinte Solomon doreşte să facă nişte precizări.