13 octombrie 2020 – Proiectul de Lege pentru modificarea art.65 alin.(5) din Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice (PL-x 657/2018); ( retrimis Comisiei pentru muncă şi protecţie socială şi aprobarea desfăşurării lucrărilor comisiei în paralel cu plenul ).

Alfred - Robert Simonis Mulţumesc, domnule preşedinte. Şi ultima propunere pe care vreau să o fac colegilor noştri, solicitarea de a retrimite la Comisia pentru muncă, şi aceasta să lucreze în paralel cu plenul, Proiectul de Lege pentru modificarea art. 65 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice; PL-x 657/2018. Întrucât în comisie s-a discutat de 4 localităţi din judeţul Suceava, şi acestea nu se regăsesc în raport, vă rog să retrimiteţi proiectul pentru a introduce şi cele 4 localităţi - Crucea, Ostra, Stulpicani şi Broşteni. Sunt 4 localităţi din judeţul Suceava care trebuie să beneficieze, de asemenea, de aceste facilităţi. Vă mulţumesc.

Florin Iordache Bun. Şi eu vă întreb tot aşa. Colegii, dacă sunt de acord? De acord. USR? De acord. PRO România? De acord. PNL? UDMR? Toată lumea, de acord. Deci există consens. Domnule preşedinte Solomon, vă rog, lucraţi în paralel cu plenul, pentru a face şi modificările aferente. Am finalizat cu Grupul PSD. Grupul PMP, domnul Simionca, vă rog.