6 octombrie 2020 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 160/1998 pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar (PL-x 446/2020) ( rămas pentru votul final ).

Florin Iordache 8. Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 160/1998 pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar; PL-x 446/2020. Raport comun Comisia pentru agricultură şi Comisia pentru sănătate. Domnule preşedinte Stănescu, vă rog. Este procedură de urgenţă, caracter ordinar.

Alexandru Stănescu Mulţumesc. Raport comun asupra Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 160/1998 pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar. Comisia pentru agricultură şi Comisia pentru sănătate au fost sesizate spre dezbatere în fond, în procedură de urgenţă, cu Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 160/1998. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. În urma examinării proiectului de lege şi a opiniilor exprimate de către membrii Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice s-a hotărât, cu unanimitatea voturilor celor prezenţi, să se supună plenului Camerei Deputaţilor spre dezbatere şi adoptare Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 160/1998 pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar, cu amendamentele admise redate în anexă. În raport cu obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. Membrii Comisiei pentru sănătate şi familie au dezbătut iniţiativa legislativă în şedinţa din 5 octombrie 2020 şi au hotărât, cu unanimitate de voturi, adoptarea proiectului de lege cu amendamente. În urma finalizării dezbaterilor, cele două comisii propun plenului Camerei Deputaţilor adoptarea Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 160/1998 pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar, cu amendamentele admise redate în anexa care face parte integrantă din prezentul raport. Mulţumesc.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. Dacă sunt intervenţii la dezbateri generale? Nu sunt. Avem 26 de amendamente admise. Dacă la titlul legii sunt intervenţii? Nu. De la 2 la 26, intervenţii? Nu. Rămâne la votul final, caracter ordinar.