2 septembrie 2020 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind modificarea şi completarea unor acte normative (PL-x 447/2020) ( rămas pentru votul final ).

Florin Iordache 10. Proiectul de Lege privind modificarea şi completarea unor acte normative; PL-x 447/2020. Ultimul, domnule Andronache! Este vorba despre PL-x 447/2020 - Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Din partea Comisiei juridice, domnul vicepreşedinte Varga. Vă rog.

Vasile Varga Mulţumesc, domnule preşedinte. Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a fost sesizată spre dezbatere în fond, în procedură de urgenţă, cu acest proiect de lege. Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat proiectul. Consiliul Legislativ, Consiliul Economic şi Social şi Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale au avizat favorabil proiectul de lege. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea unor acte normative, intervenţiile legislative fiind argumentate în expunerea de motive de omiterea avocaţilor de la certificarea înscrisurilor în materia comercială, dar şi în alte domenii. În urma examinării iniţiativei legislative şi a documentelor care sunt anexate, membrii Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi au hotărât, cu majoritate de voturi, să aprobe un raport de adoptare a Proiectului de Lege privind modificarea şi completarea unor acte normative, cu amendamente admise.

Florin Iordache Mulţumesc. Dacă sunt intervenţii din partea colegilor grupurilor parlamentare? Nu sunt intervenţii. Avem 12 amendamente admise. Dacă la titlul legii sunt intervenţii? De la 2 la 12 intervenţii? Nu. Rămâne la votul final; caracter ordinar. Înţeleg că din partea Comisiei pentru validare...