12 august 2020 – Păstrarea unui moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Gabor, fost deputat, membru al Grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal.

Florin Iordache Vă rog să luaţi loc, să putem începe. Declar deschisă şedinţa de astăzi a Camerei şi vă anunţ că, din totalul celor 329 de deputaţi, şi-au înregistrat prezenţa un număr de 101. Ordinea de zi şi programul au fost distribuite şi afişate... (Domnul deputat Gabriel Andronache solicită să ia cuvântul.) Da, vă rog.

Gabriel Andronache Vă mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. Cu tristeţe iau cuvântul, pentru a vă anunţa că un coleg de-al nostru, domnul deputat Gheorghe Gabor, a decedat. A fost parlamentar în perioada 2004-2008 şi 2008-2012, un om stimat de colegi, de o eleganţă deosebită. Şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi. Vă adresez rugămintea de a păstra un moment de reculegere şi spre aducere aminte. Dumnezeu să-l odihnească! (Se păstrează un moment de reculegere.) Mulţumesc mult.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. Confirm, un om deosebit, un bun avocat. Ştiu că a lucrat şi la Ambasada noastră de la Chişinău. Într-adevăr, deputat în două mandate, deputat de Braşov. Vă mulţumesc mult. Alte intervenţii pe procedură? Nu sunt.