10 iunie 2020 – Proiectul de Lege privind unele măsuri în domeniul fondurilor nerambursabile europene (PL-x 354/2020) ( aprobarea cererii de retrimitere la Comisia pentru buget, finanţe şi bănci şi de desfăşurare a lucrărilor comisiei în paralel cu plenul )

Alfred - Robert Simonis Mulţumesc, domnule preşedinte. Numai o secundă. Poziţia 15 de pe ordinea de zi, şi anume PL-x 354/2020 - Proiectul de Lege privind unele măsuri în domeniul fondurilor nerambursabile europene. Vă propun retrimiterea, pentru 15 minute, la Comisia pentru buget şi permisiunea acordată de plen, comisiei, de a lucra în paralel cu plenul. Pentru că există o neconcordanţă şi ar trebui reglată în Comisia pentru buget. Şi vă rog să ne chemaţi la tribună, şi dacă suntem cu toţii de acord, să o facem prin consens, dacă nu, să o supunem votului. Mulţumesc.

Florin Iordache Nu, invit liderii... Sunteţi de acord? Numai puţin. UDMR? De acord. PMP? De acord. PNL? De acord. USR? De acord. Mulţumesc. Există... Minorităţile? De acord. Este consens. PL-x 354 - retrimis Comisiei pentru buget, 15 minute, pentru a repara eroarea care s-a strecurat. Mai departe.