9 martie 2020 – Proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr.248 din 28 octombrie 2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate (PL-x 638/2019). ( retrimis comisiilor )

Florin-Claudiu Roman Mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. Solicit retrimiterea la comisie a Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr. 248 din 28 octombrie 2015 - de pe punctul 9 al ordinii de zi - privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate. Tot aşa, pentru a pune legea în acord cu termenul de aplicare. Mulţumesc.

Florin Iordache Să înceapă votul. 161 de voturi pentru, două voturi împotrivă, 12 abţineri. A fost adoptată propunerea. Două săptămâni, da. Și ultima intervenţie, domnul deputat Gheorghe. A, din greşeală. Bun. Am finalizat. Nu mai sunt alte intervenţii la ordinea de zi. Pentru început, îi dau cuvântul doamnei deputat Cristina Iurişniţi, pentru prezentarea unei declaraţii cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii. Vă rog, doamnă deputat.