26 noiembrie 2019 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind reglementarea fondurilor de investiţii alternative şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (PL-x 374/2019). ( rămas pentru votul final )

Carmen-Ileana Mihălcescu 12. Proiectul de Lege privind reglementarea fondurilor de investiţii alternative şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative; PL-x 374/2019. Ne aflăm în procedură de urgenţă şi are caracter organic; sunt 547 de amendamente admise şi două amendamente respinse. Din partea Comisiei pentru buget, finanţe, prezentarea raportului, domnul preşedinte Sorin Lazăr. Vă rog.

Sorin Lazăr Mulţumesc, doamnă preşedinte de şedinţă. În conformitate cu prevederile art. 95 şi 115 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a fost sesizată pentru dezbatere în fond, în procedură de urgenţă, cu Proiectul de Lege privind reglementarea fondurilor de investiţii alternative şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. În raport cu acest proiect de lege, Camera Deputaţilor este Cameră decizională. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare înfiinţarea şi funcţionarea fondurilor de investiţii alternative, organisme de plasament colectiv, altele decât cele prevăzute prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 32/2012. În urma examinării proiectului de lege şi a opiniilor exprimate, deputaţii prezenţi la lucrări au hotărât cu unanimitate de voturi să supună plenului Camerei Deputaţilor raportul de adoptare a Proiectului de Lege privind reglementarea fondurilor de investiţii alternative şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, cu amendamentele admise prezentate în Anexa nr. 1. Amendamentele respinse se regăsesc în Anexa nr. 2. În raport cu obiectul şi conţinutul său, Proiectul de Lege face parte din categoria legilor organice.

Carmen-Ileana Mihălcescu Vă mulţumesc. Intervenţii la dezbateri generale? Nu sunt. Trecem la dezbaterea pe articole. Sunt însă două amendamente respinse. Dacă doriţi să le susţineţi, o să vă rog să... Nu, nu doriţi. Dacă de la nr. crt. 1... O să le luăm din 50 în 50. De la nr. crt. 1 la 50, sunt obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 51 la 100, obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 101 la 150, obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 151 la 200, dacă sunt obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 201 la 250, obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 251 la 300, dacă sunt obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 301 la 350, obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 351 la 400, obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 401 la 450, dacă sunt obiecţii? Nu sunt. Adoptate. De la 451 la 547, dacă sunt obiecţii? Nu sunt. Adoptate. Proiectul de lege merge la votul final.