26 iunie 2019 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr.77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite (PL-x 10/2019). ( rămas pentru votul final )

Carmen-Ileana Mihălcescu Punctul 8, Proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite; PL-x 10/2019. 28 de amendamente admise. Din partea comisiei sesizate în fond, prezentarea raportului. Vă rog.

Ştefan-Ovidiu Popa Vă mulţumesc. Raport asupra Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite. Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a fost sesizată, spre dezbatere în fond, cu proiectul de lege. Senatul a adoptat proiectul de lege. Consiliul Legislativ a avizat favorabil. Consiliul Economic şi Social a avizat favorabil. Iniţiativa are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite. În urma dezbaterilor, membrii Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi au hotărât, cu majoritate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor adoptarea proiectului de lege, cu amendamentele admise. Proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. Vă mulţumesc.

Carmen-Ileana Mihălcescu Vă mulţumesc. Intervenţii la dezbateri generale? Nu sunt. Dacă de la nr. crt. 1 la nr. crt. 28 sunt obiecţii, comentarii? Nu sunt. Adoptate. Proiectul rămâne la votul final.