3 iunie 2019 – Aprobarea unor modificări ale ordinii de zi.

Gabriel Andronache Vă mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. Vă adresez rugămintea, în numele Grupului parlamentar al PNL, ca punctul 11 de pe ordinea de zi să se discute miercuri şi nu astăzi, pentru că proiectul de hotărâre înscris la punctul 11 a fost distribuit acum 3 minute. Avem nevoie de un pic de timp ca să studiem conţinutul proiectului de modificare a Regulamentului. Mulţumesc.

Florin Iordache De acord. Supun votului propunerea Grupului PNL, astfel încât Proiectul de Hotărâre pentru modificarea şi completarea Regulamentului să fie discutat miercuri. Să înceapă votul. 171 de voturi pentru. Unanimitate. Se va discuta miercuri. Dacă... chestiuni de procedură mai sunt? Domnul Şerban, de la PSD. Vă rog.

Ciprian-Constantin Şerban Proiectul nr. 25 - Proiectul de Lege pentru modificarea lit. k) a art. 64 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura; PL-x 126/2019 - îl mutăm, de pe poziţia 25, pe poziţia 3.

Florin Iordache Deci... numai puţin... PL-x 126/2018 - raport comun, Comisia pentru agricultură şi Comisia pentru mediu - să fie adus pe poziţia?

Ciprian-Constantin Şerban 3.

Florin Iordache 3. Deci primul, pentru că... Da?

Ciprian-Constantin Şerban Da.

Florin Iordache Să înceapă votul. 160 de voturi pentru, 26 de abţineri, un coleg nu şi-a exprimat votul. A fost adus pe poziţia 3. Alte intervenţii procedurale? Numai puţin... Domnul Márton, vă rog.

Árpád-Francisc Márton Domnule vicepreşedinte, Doamnelor şi domnilor deputaţi, A fost o decizie corectă că s-a amânat dezbaterea punctului 11 pentru ziua de miercuri. Dar, ca să îl putem dezbate, pentru ziua de mâine trebuie să fie convocată comisia. Că fără raportul comisiei, nu putem să îl dezbatem. Şi încă n-am primit o astfel de convocare.

Florin Iordache Rog liderii de grup. Vă rog, veniţi până la mine, liderii de grup. (Consultări.) Da. În urma consultării liderilor de grup, vă anunţ că mâine comisia va fi convocată, tocmai pentru a avea un raport. Şi, pentru corecta dumneavoastră informare, mâine va fi discutat acest Proiect de modificare şi completare a Regulamentului. Şi domnul Nicolicea înţeleg că... convoacă pentru mâine, să ştie toţi colegii membri ai Comisiei pentru regulament, să participe la lucrări. Alte chestiuni procedurale dacă sunt? Nu mai sunt. Bun. Repet, Proiectul de Hotărâre privind vacantarea unui loc de chestor - Proiectul nr. 19, cât şi... Proiectul pentru alegerea unui chestor - Proiectul nr. 20 - vor fi votate cu bile, miercuri, la votul final.