29 mai 2019 – Proiectul de Lege privind reorganizarea Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, precum şi pentru modificarea unor acte normative (PL-x 103/2019). ( retrimis comisiei )

Bogdan-Ionel Rodeanu Mulţumesc, doamnă preşedinte. Punctul 103. Cu permisiunea dumneavoastră şi a colegilor din Comisia pentru sănătate, solicităm retrimiterea PL-x 143/2019, o săptămână, la comisie. Acest aspect a fost discutat cu toţi membrii comisiei. Vă mulţumesc.

Carmen-Ileana Mihălcescu Vă mulţumesc. Retrimitere, o săptămână, la comisie - propunerea colegului de la USR. Vot, vă rog. Adoptat cu 199 de voturi pentru, două voturi împotrivă şi un coleg fără opţiune. Domnul Simonis. Vă rog. După pauză

Carmen-Ileana Mihălcescu Stimaţi colegi, Continuăm lucrările noastre de astăzi, nu înainte de a-i da cuvântul domnului Rodeanu pentru un anunţ care ţine de o retrimitere cu număr greşit. Vă rog.

Bogdan-Ionel Rodeanu Vă mulţumesc, doamnă preşedinte. Voiam să fac doar o precizare tehnică în ceea ce priveşte proiectul retrimis mai devreme la comisie, la solicitarea colegilor de la Comisia pentru sănătate. Proiectul de lege face referire la reorganizarea Agenţiei Naţionale a Medicamentelor şi a Dispozitivelor Medicale. Este poziţia 103 pe ordinea de zi şi tot 103/2019 este şi indicativul PL-x-ului. Vă mulţumesc.

Carmen-Ileana Mihălcescu Vă mulţumesc. S-a consemnat. Rog liderii de grup să se apropie la prezidiu, înainte de a vă da cuvântul, domnule Korodi. (Consultări.) Domnule Korodi, V-aţi înscris la cuvânt pe procedură. Vă rog.

Attila Korodi Mulţumesc, doamnă preşedinte de şedinţă. Stimaţi colegi, Din partea Grupului UDMR, propun ca decizia de astăzi, de a desemna preşedintele Camerei Deputaţilor, să fie amânată cu o săptămână şi aş dori să avem un vot.

Carmen-Ileana Mihălcescu Domnule Simonis, vă rog. Pauză de consultări. Rog liderii de grup să vină la prezidiu. (Consultări.)

Carmen-Ileana Mihălcescu Domnul Simonis.

Carmen-Ileana Mihălcescu Pauza de consultări nu se supune votului. Pauză de consultări 30 de minute. Mulţumesc.