3 aprilie 2019 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru completarea art.2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.179/2002 privind demilitarizarea unităţilor aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne şi a structurilor subordonate acestuia (PL-x 46/2019). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 5. Proiectul de Lege pentru completarea art. 2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 179/2002 privind demilitarizarea unităţilor aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne şi a structurilor subordonate acestuia; PL-x 46/2019. Guvernul? Domnule secretar de stat, vă rog. Şi apoi Comisia pentru apărare. Domnul Bejinariu sau cine prezintă raportul?

Florin Iordache Mulţumesc. Comisia pentru apărare?

Marius-Gheorghe Surgent Proiectul are ca obiect de reglementare completarea art. 2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 179/2002, în sensul de a crea un temei legal la nivel primar care să asigure stabilirea, prin hotărâre a Guvernului, a uniformei, însemnelor distinctive, precum şi a formei şi conţinutului documentului de legitimare pentru personalul militar din unităţile aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne şi din structurile subordonate acestora. Consiliul Legislativ, conform avizului cu nr. 60/31 ianuarie 2019, a avizat favorabil proiectul de lege. Proiectul de lege face parte din categoria legilor organice. Camera Deputaţilor este prima Cameră sesizată. În urma dezbaterilor, membrii comisiei au hotărât, cu unanimitate de voturi pentru, să propună plenului Camerei Deputaţilor adoptarea acestui proiect de lege în forma prezentată.

Florin Iordache Vă mulţumesc. Intervenţii? Nu sunt intervenţii. Raport fără amendamente. Rămâne la votul final.