6 martie 2019 – Dezbaterea Proiectului de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Camerei Deputaţilor nr.5/2019 pentru constituirea unei comisii de anchetă privind modalitatea de încheiere a unor contracte de colaborare cu terţe persoane şi modul de angajare şi efectuare a cheltuielilor din bani publici în executarea contractelor de colaborare la Societatea Română de Televiziune (PH CD 10/2019). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 11. Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Camerei Deputaţilor nr. 5/2019 pentru constituirea unei comisii de anchetă privind modalitatea de încheiere a unor contracte de colaborare cu terţe persoane şi modul de angajare şi efectuare a cheltuielilor din bani publici în executarea contractelor de colaborare la Societatea Română de Televiziune; PHCD 10/2019. Grupul PSD. Vă rog.

Ciprian-Constantin Şerban Mulţumesc, domnule preşedinte. Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor îl propune pe domnul Radu Nicolaie-Sebastian-Valentin să facă parte din Comisia parlamentară de anchetă a Camerei Deputaţilor privind activitatea de gestiune a colaboratorilor Televiziunii Române utilizaţi în cadrul emisiunilor sau festivalurilor, producţii proprii ale Societăţii Române de Televiziune, pe locul cedat Grupului PSD de către Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale. Vă mulţumesc.

Florin Iordache Da. Mulţumesc. Şi totodată se propune înlocuirea doamnei Roxana Mînzatu. Doamna Tudor Beatrice o înlocuieşte pe doamna Roxana Mînzatu, din partea Grupului PSD. Dacă sunt intervenţii? Dacă la titlu, intervenţii? La preambul? La articolul unic. Obiecţii? Nu. Rămâne la votul final. Şi ultimul proiect de lege.