18 februarie 2019 – Aprobarea prelungirii programului de lucru.

Eugen Nicolicea (Domnul deputat Laurenţiu-Dan Leoreanu solicită să ia cuvântul.) Vă rog.

Laurenţiu-Dan Leoreanu Domnule preşedinte de şedinţă, Domnul lider de grup, Daniel Suciu, a spus corect că am venit astăzi degeaba, pentru că s-a tergiversat programul. Într-adevăr, Biroul permanent a aprobat să lucrăm astăzi între orele 16,00-17,00, dar să reţinem că dumneavoastră aţi început şedinţa cu o jumătate de oră mai târziu. Drept pentru care, vă propun să prelungim programul de lucru cu 30 de minute, ca să nu venim degeaba la lucru. În acelaşi timp, vizavi de propunerile care se fac, cu retrimiterea la comisie, am dori ca acestea să fie şi motivate, adică nu o propunere efectivă, fără să aibă în spate un argument în baza căruia să meargă la comisie, astfel încât, atunci când dăm votul, să-l dăm în cunoştinţă de cauză. Vă mulţumesc.

Eugen Nicolicea Vă rog, domnule lider.

Vasile-Daniel Suciu Nu ştiu dacă s-a cronometrat exact cât a stat un coleg deputat aici, fără să aibă dreptul să stea aici. Vă solicit să prelungim programul de lucru, pentru tot ceea ce s-a întâmplat neregulamentar... Da, sunt de acord. Şi chiar vă solicit, domnule preşedinte, să prelungim programul de astăzi, să nu ne facem cu toţii de râs, pentru că se uită lumea la noi.

Eugen Nicolicea Bun. Am înţeles. Există o propunere din partea Grupului PNL, de prelungire a programului de lucru cu 30 de minute, susţinută de domnul lider al Grupului PSD. Vă rog să votaţi. Cu 173 de voturi pentru, două voturi împotrivă şi două abţineri, propunerea de prelungire a programului, până la ora 17,30, a fost adoptată.