18 decembrie 2018 – Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.33/2018 privind modificarea Ordonanţei Guvernului nr.46/1998 pentru stabilirea unor măsuri în vederea îndeplinirii obligaţiilor asumate de România prin aderarea la Convenţia internaţională EUROCONTROL privind cooperarea pentru securitatea navigaţiei aeriene şi la Acordul multilateral privind tarifele de rută aeriană, precum şi a unor obligaţii care rezultă pentru România din regulamentele adoptate la nivelul Uniunii Europene în domeniul serviciilor de navigaţie aeriană (PL-x 454/2018). ( retrimis comisiei )

Laurenţiu-Dan Leoreanu Domnule preşedinte, Solicităm aducerea de pe poziţia 22, pe poziţia 16, şi retrimiterea la comisie a PL-x 454/2018 (Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.33/2018 privind modificarea Ordonanţei Guvernului nr.46/1998 pentru stabilirea unor măsuri în vederea îndeplinirii obligaţiilor asumate de România prin aderarea la Convenţia internaţională EUROCONTROL privind cooperarea pentru securitatea navigaţiei aeriene şi la Acordul multilateral privind tarifele de rută aeriană, precum şi a unor obligaţii care rezultă pentru România din regulamentele adoptate la nivelul Uniunii Europene în domeniul serviciilor de navigaţie aeriană) pentru stabilirea unor măsuri în vederea îndeplinirii obligaţiilor asumate de România prin aderarea la Convenţia internaţională EUROCONTROL.

Florin Iordache Cu raport de la Comisia pentru transporturi, da?

Laurenţiu-Dan Leoreanu Da.

Florin Iordache Să înceapă votul. Două săptămâni, da? Bun. 189 de voturi pentru şi două abţineri. Domnul Varujan Pambucian.