21 noiembrie 2018 – Proiectul de Lege pentru modificarea art.9 alin.(2 1 ) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.34/2013 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente şi pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr.18/1991 (PL-x 235/2018). ( Retrimis comisiilor )

Alfred - Robert Simonis De asemenea, poziţia 62 de pe ordinea de zi, PL-x 235/2018, două săptămâni la comisie.

Florin Iordache Poziţia 62, Proiectul de Lege pentru modificarea art. 9 alin. (2 1 ) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2013, da? Raport comun Comisia pentru agricultură şi mediu, da? Da. Să înceapă votul. Mulţumesc. 97 de voturi pentru, 49 de voturi împotrivă. Adoptat.

Gabriel Andronache Procedură.

Florin Iordache Procedură. Vă rog, domnule coleg. Aţi terminat, domnule Simonis? Vă rog.

Gabriel Andronache N-am microfon!

Florin Iordache Ba da.

Gabriel Andronache Domnule preşedinte, Am constatat, după două voturi, că nu-mi funcţionează cartela. Am încercat să votez. Ori este blocat aparatul, ori se întâmplă altceva. Rugămintea mea este să faceţi un vot de control înainte de a continua exerciţiile acestea cu modificarea ordinii de zi, pentru că nu înţeleg de ce nu pot să votez. Vreau să văd dacă îmi apare votul sau nu. Mulţumesc mult.

Florin Iordache Facem un vot de control. Domnule Andronache, uitaţi-vă că apăreţi înscris la cuvânt, deci vă funcţionează cartela.

Gabriel Andronache Încercaţi un vot de control. Scot cartela.

Florin Iordache Bun. Clar vă funcţionează... Facem, n-am o problemă... Este o solicitare a unui vicelider. Facem vot de control, dar atât timp cât aţi fost identificat, clar vă funcţionează. Nu este o problemă. Vot de control, vă rog. Haideţi! Fără probleme. OK. 159 prezenţi. O secundă, să se tipărească. Numai puţin, domnule Simonis! Şi continuăm imediat. Domnule Andronache, vă rog.

Gabriel Andronache Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Apar în lista de vot.

Florin Iordache Da? Vă mulţumesc. Putem continua. Domnul Simonis. Mai departe.