20 noiembrie 2018 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale în zona montană (PL-x 147/2018). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 29. Proiectul de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale în zona montană; PL-x 147/2018. Dacă în numele iniţiatorilor doreşte cineva să intervină? Nu doreşte. Comisia pentru agricultură. Cine prezintă raportul? Comisia pentru agricultură? Domnul Stănescu, domnul Dîrzu... Comisia pentru agricultură? Da, domnul Steriu. Vă dau eu... Este cu Programul de înfiinţare a centrelor de colectare, domnule Steriu.

Valeriu-Andrei Steriu Comisia a fost sesizată cu dezbaterea pe fond, cu Proiectul de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale în zona montană, transmis cu adresa PL-x 147 din 26 martie 2018. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat, în şedinţa din 20 martie 2018. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale în zona montană. La finalul dezbaterilor, membrii comisiei sesizate în fond au hotărât, cu majoritate de voturi - înregistrându-se 4 abţineri - să supună plenului Camerei Deputaţilor adoptarea Proiectului de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale în zona montană, cu amendamentele admise şi amendamentele respinse redate în anexele care fac parte integrantă din prezentul raport. Proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare, conform prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată. Mulţumesc.

Florin Iordache Vă mulţumesc. La dezbateri generale dacă sunt intervenţii? Nu sunt intervenţii. Mulţumesc. Avem 13 amendamente admise şi un amendament respins. Dacă la titlul legii sunt intervenţii? Nu. 2 marginal? La 3 marginal, la art. 1 dacă sunt intervenţii? Nu. Articolul 2, cu cele 4 alineate. Intervenţii? Nu. Articolul 3? Nu sunt intervenţii. Capitolul II, art. 4. Dacă sunt intervenţii? Nu. Articolul 5? 6? 7? 8? Articolul 9, cu cele 5 alineate. Dacă sunt intervenţii? Nu sunt. Rămâne la votul final; are caracter ordinar. Următorul.