19 noiembrie 2018 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea stânelor montane (PL-x 107/2018). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 24. Este vorba despre Proiectul de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea stânelor montane; PL-x 107/2018. Comisia pentru agricultură. Vă rog, domnul preşedinte Stănescu.

Alexandru Stănescu Raport asupra Proiectului de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea stânelor montane. Comisia pentru agricultură a fost sesizată cu dezbaterea în fond cu Proiectul de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea stânelor montane. Camera Deputaţilor este Cameră decizională. La întocmirea prezentului raport, comisia a avut în vedere avizul favorabil al Consiliului Legislativ. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea stânelor montane, pentru perioada 2018-2020, care beneficiază de o politică specifică, distinctă, definită conform principiilor dezvoltării durabile, şi care să vizeze reducerea dezechilibrului între zonele mai favorizate şi cele montane, în valoare totală de 7 milioane de euro. În urma examinării proiectului de lege şi a opiniilor exprimate de membrii comisiei, s-a hotărât, cu majoritate, să supună plenului Camerei Deputaţilor, spre dezbatere şi adoptare, Proiectul de Lege privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea stânelor montane, cu amendamente admise şi amendamente respinse. În raport cu obiectul şi conţinutul său, iniţiativa legislativă face parte din categoria legilor ordinare.

Florin Iordache Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Dacă din partea colegilor, la dezbateri generale, sunt intervenţii? Nu sunt intervenţii. Avem 13 amendamente admise, 3 respinse. La titlul legii. Dacă sunt intervenţii? Nu. Articolul 1? 2? 3? 4? 5? 6? Până la 9, dacă sunt intervenţii? Nu. Rămâne la votul final; caracter ordinar.