10 octombrie 2018 – Proiectul de Lege privind instituirea zilei de 11 iunie ca "Ziua Victoriei Revoluţiei de la 1848 şi a Democraţiei Româneşti" (PL-x 397/2018). ( retrimis comisiei )

Carmen-Ileana Mihălcescu 14. Proiectul de Lege privind instituirea zilei de 11 iunie ca "Ziua Victoriei Revoluţiei de la 1848 şi a Democraţiei Româneşti"; are caracter ordinar şi 4 amendamente admise; PL-x 397/2018 Din partea comisiei sesizate în fond, prezentarea raportului... Iniţiatorul? Pe procedură, vă rog.

Ödön Szabó Stimată doamnă preşedinte, Stimaţi colegi, Iniţiativa legislativă pe care o aveţi în faţă în dezbatere a venit într-un context politic, la un moment dat special, care a fost gestionat la momentul respectiv. Eu vă rog să retrimitem comisiei pentru o săptămână, pentru discuţii. Mulţumesc.

Carmen-Ileana Mihălcescu Da. Vă rog să vă pregătiţi cartelele de vot şi să luaţi loc în bănci. Avem o solicitare de retrimitere la comisie, pentru o săptămână. Vot, vă rog. Adoptată cu 97 de voturi pentru, 30 de voturi împotrivă şi o abţinere. Următorul punct de pe ordinea de zi... 15... Nu, la poziţia 15 nu avem raport.