26 septembrie 2018 – Dezbaterea Propunerii legislative pentru modificarea şi completarea Legii nr.139/1995 Legea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (Pl-x 699/2015). ( rămasă pentru votul final )

Florin Iordache 90. Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 139/1995 Legea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România; Pl-x 699/2015. Domnule Buicu? Comisia pentru sănătate.

Corneliu-Florin Buicu Mulţumesc. Camera decizională este Camera Deputaţilor. Am întocmit un raport având în vedere avizele din partea Comisiei juridice, Comisiei pentru muncă, Comisiei pentru administraţie publică, Comisiei pentru buget, finanţe, punctul de vedere, negativ, al Guvernului. Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 139/1995. Am examinat iniţiativa legislativă. Au fost prezenţi 15 deputaţi din totalul de 19 membri. În raport cu obiectul şi conţinutul său, iniţiativa legislativă face parte din categoria legilor ordinare. Raportul a fost adoptat cu majoritate de voturi. În urma finalizării dezbaterilor, vă propunem respingerea propunerii legislative, având în vedere faptul că în cuprinsul Legii nr. 36/2007 este prevăzut ca instituţiile de cultură, de divertisment şi sportive să perceapă, pentru fiecare bilet vândut, un timbru al Crucii Roşii, reprezentând un procent de 1%, care se va adăuga la preţul de vânzare. Mulţumesc.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. Intervenţii dacă sunt? Nu sunt intervenţii. Rămâne la votul final.