9 iulie 2018 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.267/2008 privind unele măsuri speciale pentru reglementarea avansului rest de justificat şi pentru efectuarea recepţiei în fază unică a lucrărilor de construcţii şi a instalaţiilor aferente acestora la obiectivul de investiţii Palatul Parlamentului, precum şi pentru reglementarea unor măsuri cu privire la administrarea imobilului "Palatul Parlamentului" (PL-x 407/2018). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 6. Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 267/2008 privind unele măsuri speciale pentru reglementarea avansului rest de justificat şi pentru efectuarea recepţiei în fază unică a lucrărilor de construcţii şi a instalaţiilor aferente acestora la obiectivul de investiţii Palatul Parlamentului, precum şi pentru reglementarea unor măsuri cu privire la administrarea imobilului "Palatul Parlamentului" - PL-x 407/2018; caracter ordinar; avem 18 amendamente admise şi o anexă. Din partea Comisiei pentru buget sau din partea Comisiei pentru industrii? Cine prezintă raportul? De la buget. Domnule vicepreşedinte Lazăr... vă dau ochelarii mei... Raport comun, Comisia pentru industrii şi Comisia pentru buget. Vă rog.

Sorin Lazăr În conformitate cu prevederile art. 95 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Comisia pentru industrii şi servicii, împreună cu Comisia pentru buget, finanţe şi bănci au fost sesizate, spre dezbatere în fond, cu Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 267/2008. Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat proiectul de lege, în şedinţa din 27 iunie 2018. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 267/2008 privind unele măsuri speciale pentru reglementarea avansului rest de justificat şi pentru efectuarea recepţiei în faza unică a lucrărilor de construcţii şi a instalaţiilor aferente acestora la obiectivul de investiţii "Palatul Parlamentului", precum şi pentru reglementarea unor măsuri cu privire la administrarea imobilului "Palatul Parlamentului". În urma dezbaterilor şi a opiniilor exprimate, membrii celor doua comisii au hotărât, cu majoritate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor adoptarea proiectului de lege, cu amendamentele admise prezentate în anexa care face parte integrantă din prezentul raport. În raport de obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. În conformitate cu prevederile art. 75 din Constituţia Românei, republicată, şi ale art. 92 alin. (9) pct. 1 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, Camera Deputaţilor este Cameră decizională. Mulţumesc.

Florin Iordache Mulţumesc. Dezbateri generale. Sunt intervenţii? Nu sunt intervenţii la dezbateri generale. Dacă la titlul legii sunt intervenţii? Nu. La articolul unic, intervenţii? Nu. La art. 1 1 , intervenţii? La art. 3? La art. 5, alin. (1), alin. (2), (3)? La art. 6 dacă aveţi intervenţii? Nu. La art. 13? Anexa nr. 2? La Anexa nr. 3 dacă sunt intervenţii, art. 1, art. 2, art. 3, art. 4, art. 5, art. 6? Şi Anexa nr. 1 şi Anexa nr. 2, dacă sunt intervenţii? Nu. Rămâne la votul final. Îi rog pe liderii grupurilor parlamentare să vină la prezidiu. Vă rog! Am finalizat. Mai avem un singur raport, cel privind offshore-ul. Vă rog. Bine. Mulţumesc. Pauză de consultări 10 minute, pentru a sosi raportul de la offshore. Mulţumesc. (Pauză de consultări.)