20 iunie 2018 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea art.291 alin.(2) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal (PL-x 364/2018). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 9. Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea art. 291 alin. (2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal - PL-x 364/2018; procedură de urgenţă; caracter ordinar. Dacă din partea iniţiatorilor doreşte cineva? Nu doreşte. Comisia pentru buget? Cine prezintă raportul? Vă rog.

Vasile Cocoş Mulţumesc, domnule preşedinte. Raport asupra Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea art. 291 alin. (2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal. În conformitate cu prevederile art. 95 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a fost sesizată, spre dezbatere în fond, cu Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea art. 291 alin. (2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Proiectul de lege supus dezbaterii are ca obiect de reglementare extinderea sferei operaţiunilor pentru care se aplică cota redusă a taxei pe valoarea adăugată. Astfel, cota redusă de 9% urmează să se aplice şi serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare. În urma examinării proiectului de lege şi a opiniilor exprimate, deputaţii prezenţi la lucrări au hotărât, cu unanimitate de voturi, să supună plenului Camerei Deputaţilor, spre dezbatere şi adoptare, Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea art. 291 alin. (2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, în forma adoptată de Senat.

Florin Iordache Mulţumesc. Dacă sunt intervenţii? Domnule Neagu, vă rog. Grupul PNL.

Nicolae Neagu Mulţumesc, domnule preşedinte. Chiar dacă nu suntem fanii şi adepţii unor modificări dese pe Codul fiscal, acolo unde este bine, Partidul Naţional Liberal susţine. A veni cu 9% pe serviciile de apă şi canalizare este un lucru pozitiv. Vom susţine această iniţiativă.

Florin Iordache Vă mulţumesc. Neavând amendamente, rămâne la votul final; are caracter ordinar.