18 iunie 2018 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.113/2017 pentru prorogarea unui termen (PL-x 101/2018). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 26. Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 113/2017 pentru prorogarea unui termen; PL-x 101/2018. Vă rog, în procedură de urgenţă, Comisia pentru buget, domnul Lazăr.

Sorin Lazăr Mulţumesc, domnule preşedinte. În conformitate cu prevederile art. 95 şi 115 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a fost sesizată, spre dezbatere pe fond, în procedură de urgenţă, cu Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 113/2017 pentru prorogarea unui termen. Proiectul de Lege, supus dezbaterii, are ca obiect de reglementare prorogarea termenului privind plata în contul unic a creanţelor fiscale administrate de organul fiscal central, de la 1 ianuarie 2018 la 1 iulie 2018. În conformitate cu prevederile art. 61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, membrii comisiei au examinat proiectul de lege, menţionat mai sus, în şedinţa din data de 15 mai 2018. În urma examinării proiectului de lege şi a opiniilor exprimate, deputaţii prezenţi la lucrări, au hotărât, cu unanimitate de voturi, să supună plenului Camerei Deputaţilor spre dezbatere şi adoptare Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 113/2017 pentru prorogarea unui termen, în forma adoptată de Senat. În raport cu obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Dezbateri? Nu sunt dezbateri. Nefiind amendamente, proiectul merge la votul final. Avem rapoartele distribuite, da? Mai citim? Mai citim. OK. Voci de la Grupul parlamentar al USR : Până le înţelegem.

Petru Gabriel Vlase Până le înţelegeţi. Mai facem. Atunci, mai stăm 10 minute.