30 mai 2018 – Aprobarea unor modificări ale ordinii de zi.

Florin Iordache Continuăm lucrările şi vă anunţ că, din totalul celor 329 de deputaţi, şi-au înregistrat prezenţa un număr de 157 deputaţi. Programul de lucru: până la ora 11,30 - dezbateri înscrise pe ordinea de zi; pauză până la ora 12,00; 12,00 - vot final; la încheierea şedinţei de vot final - şedinţa Biroului permanent şi apoi, la ora 13,00 - Biroul permanent reunit, la Senat. Dacă sunt intervenţii pe procedură? Da. Domnul Simionca, întâi. Şi apoi, domnul Vasile Suciu. Vă rog, domnule Simionca.

Ionuţ Simionca Bună dimineaţa, domnule preşedinte. Aş vrea să mutăm, de la poziţia 68, Pl-x 547/2017, la poziţia 10, dacă se poate. Am convenit cu liderii de grup.

Florin Iordache Bine. Să înceapă votul. 84 de voturi pentru, 3 colegi care nu şi-au exprimat votul. Adoptat. Domnul Suciu, vă rog.

Vasile-Daniel Suciu Bună dimineaţa! Mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. Am şi eu, pe procedură, două solicitări. Poziţia 30 de pe ordinea de zi de astăzi, aşa cum este în document, s-o aducem în faţă, pe poziţia 6; iar poziţiile 70 şi 71 de pe ordinea de zi să le aducem pe poziţia 7, respectiv pe poziţia 8 şi, după aceea, vot pentru retrimitere la comisii.

Florin Iordache Da. Deci poziţia 70 şi...? 7 şi 8? Şi cât?

Vasile-Daniel Suciu Deci proiectul de la poziţia 30 să vină pe poziţia 6...

Florin Iordache Staţi puţin. De la poziţia 30 - pe poziţia 6 şi apoi să fie retrimis comisiei...

Vasile-Daniel Suciu Nu.

Florin Iordache Acesta să rămână pe poziţia 6. Bun.

Vasile-Daniel Suciu Exact.

Florin Iordache Să înceapă votul. Deci este vorba de Pl-x 29/2018, da? OK. Cu propunere de respingere, da?

Vasile-Daniel Suciu Da.

Florin Iordache Mai departe. A doua propunere.