9 mai 2018 – Aprobarea prelungirii programului de lucru.

Carmen-Ileana Mihălcescu Pe procedură, domnul Suciu. Vă rog.

Vasile-Daniel Suciu Mulţumesc. Întrucât a ajuns raportul de la poziţia 5 de pe ordinea de zi, vă solicit să prelungim programul de lucru până la finalizarea şi a acestui punct. Vă mulţumesc.

Carmen-Ileana Mihălcescu Vă rog, vot pentru propunerea colegului nostru - prelungirea programului. Cu 102 voturi pentru şi 56 de voturi împotrivă, programul de lucru a fost prelungit. Continuăm cu punctul.... (Domnul deputat Florin-Claudiu Roman solicită să ia cuvântul.) Explicarea votului.

Florin-Claudiu Roman Mulţumesc, doamnă preşedinte de şedinţă. Ieri am avut acest raport pe agenda Comisiei pentru administraţie publică. Am avut, practic, trei articole modificate, unul abrogat, pentru a le pune în concordanţă cu deciziile Curţii Constituţionale. În spirit de colegialitate, am transmis raportul mai departe Comisiei de IT în timp real...

Carmen-Ileana Mihălcescu Domnule Roman, n-am intrat în proiect!

Florin-Claudiu Roman ...acolo a existat un nou amendament care nu a ajuns la Comisia pentru administraţie publică....

Carmen-Ileana Mihălcescu Domnule Roman?!

Florin-Claudiu Roman În calitate de preşedinte al comisiei, nu am solicitat astăzi Biroului permanent să ne reunim în şedinţă comună în paralel cu plenul.

Carmen-Ileana Mihălcescu Domnule Roman, sunteţi în paralel cu regulamentul, vă rog să încheiaţi.

Florin-Claudiu Roman Domnul Iordache ne-a explicat că plenul este suveran, însă vă reamintesc, stimaţi colegi, că atunci când am discutat de chestiuni cu adevărat importante pentru români, când am vorbit de mutarea contribuţiilor, când am solicitat pe ordinea de zi Ordonanţa pentru Pilonul II de pensii, tot dumneavoastră... (I se întrerupe microfonul.) Prin urmare, constat, din păcate...

Carmen-Ileana Mihălcescu Domnule Roman...

Florin-Claudiu Roman ... că aţi învăţat de la Băsescu...

Carmen-Ileana Mihălcescu Domnule Roman...

Florin-Claudiu Roman ... să învăţaţi...

Carmen-Ileana Mihălcescu Domnule Roman...

Florin-Claudiu Roman ... să interpretaţi regulamentul cum doriţi dumneavoastră. Asta este. Să vă spălaţi pe cap cu el! Mulţumesc. (Vociferări.)

Carmen-Ileana Mihălcescu O încheiere care nu vă face cinste absolut deloc, ca de altfel multe alte cuvinte jignitoare pe care le tot aud din partea dumneavoastră. Bun.