18 aprilie 2018 – Aprobarea ordinii de zi.

Petru Gabriel Vlase Stimaţi colegi, Începem şedinţa. Rog un coleg de la Senat şi un secretar de la Senat. Vă rog, să luăm loc în bănci. Domnule Vela, dacă sunteţi drăguţ... Declar deschisă şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului şi vă anunţ că, din totalul de 465 de deputaţi şi senatori, şi-au înregistrat prezenţa 332. Proiectul ordinii de zi şi proiectul programului de lucru pentru şedinţa comună, stabilite de Birourile permanente reunite ale celor două Camere, cu participarea liderilor grupurilor parlamentare, au fost distribuite. Dacă sunt comentarii în legătură cu proiectul ordinii de zi? Domnul Suciu. (Rumoare.) Stimaţi colegi, Am început şedinţa de plen.

Vasile-Daniel Suciu Mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. Stimaţi colegi, Vreau să vă propun şi vă rog să fiţi de acord să suplimentăm ordinea de zi, la finalul punctelor care sunt deja înscrise, cu încă un punct, respectiv depunerea jurământului membrului CNSAS care nu a făcut-o în precedenta şedinţă, respectiv, domnul Vuvrea Nicolae. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Vot. 194 de voturi pentru, două voturi... 2 colegi care nu optează. Aprobat. Supun votului dumneavoastră proiectul ordinii de zi. Vot. 232 de voturi pentru, 2 colegi care nu optează. Aprobat.