16 aprilie 2018 – Aprobarea modificării ordinii de zi.

Petru Gabriel Vlase Bună ziua, stimaţi colegi. Rog liderii de grup să-şi invite colegii în sala de şedinţă. Declar deschisă şedinţa de astăzi a Camerei Deputaţilor şi anunţ că, din totalul celor 329 de deputaţi, şi-au înregistrat prezenţa 188. În conformitate cu prevederile art. 94 din Regulamentul Camerei, vă informez că au fost distribuite deputaţilor următoarele documente: ordinea de zi pentru şedinţele Camerei Deputaţilor din zilele de luni, 16, miercuri, 18 aprilie; programul de lucru pentru perioada 16-21 aprilie; lista rapoartelor depuse în perioada 10-16 aprilie; lista cu legile pentru care se poate exercita dreptul de sesizare a Curţii Constituţionale; informarea cu privire la iniţiativele legislative înregistrate la Camera Deputaţilor şi care urmează să fie avizate de comisiile permanente. Potrivit programului de lucru, astăzi, de la ora 17,00, avem primirea răspunsurilor la întrebări şi prezentarea interpelărilor adresate membrilor Guvernului. Trecem la dezbateri. Sunt intervenţii la începutul şedinţei? Domnul Cucşa?

Marian-Gheorghe Cucşa Domnule preşedinte, Vă rog să aducem Proiectul de Lege pentru modificarea art. 36 din Legea nr. 46/2008 privind Codul silvic - PL-x 74 din 2018 - de pe poziţia 30 pe poziţia 4.

Petru Gabriel Vlase Vă rog să vă pregătiţi cartelele. Vot. 77 de voturi pentru, 32 de voturi împotrivă, o abţinere, 2 colegi care nu optează. Aprobat. Alte intervenţii? Nu mai sunt.