4 aprilie 2018 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/2017 privind înfiinţarea Centrului Naţional pentru Informaţii Financiare (PL-x 571/2017). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 11. Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 77/2017 privind înfiinţarea Centrului Naţional pentru Informaţii Financiare; PL-x 571/2017. Guvernul? Doamnă secretar de stat, vă rog. Şi Comisia pentru buget.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. Comisia pentru buget? Vă rog, domnule vicepreşedinte.

Andrei Pop Domnule preşedinte, În conformitate cu prevederile art. 95 şi art. 115 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a fost sesizată spre dezbatere în fond. În conformitate cu prevederile art. 61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, membrii comisiei au examinat proiectul de lege menţionat mai sus, în şedinţa din data de 20 martie 2018. În urma examinării proiectului de lege şi a opiniilor exprimate, deputaţii prezenţi la lucrări au hotărât, cu majoritate de voturi, să supună plenului Camerei Deputaţilor, spre dezbatere şi adoptare, Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 77/2017 privind înfiinţarea Centrului Naţional pentru Informaţii Financiare, cu amendamentele admise prezentate în anexă. În raport cu obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare.

Florin Iordache Vă mulţumesc. Intervenţii din partea grupurilor parlamentare? Nu sunt. Avem 12 amendamente admise. Dacă la titlul legii sunt intervenţii? Nu. La articolul unic, la marginal 2, intervenţii? Nu. De la 3 până la 12 dacă sunt intervenţii? Nu. Rămâne la votul final; caracter ordinar.