4 aprilie 2018 – Aprobarea modificării ordinii de zi.

Florin Iordache Bună dimineaţa, stimaţi colegi. Vă rog să luaţi loc, să putem începe lucrările părţii a doua a şedinţei de astăzi. Vă anunţ, că din totalul celor 329 de deputaţi, şi-au înregistrat prezenţa un număr de 133 de colegi. Ordinea de zi şi programul au fost distribuite. Dezbaterile asupra problemelor înscrise pe ordinea de zi se vor desfăşura în intervalul de timp de la 10,00 până la 11,30; pauză, până la ora 12,00; la ora 12,00 - vot final; iar la încheierea şedinţei de vot final va fi şedinţa Biroului permanent. Dacă sunt intervenţii? Da, vă rog.

Alfred - Robert Simonis Mulţumesc, domnule preşedinte. Vă rog să supuneţi votului propunerea ca punctul 30 de pe ordinea de zi, şi anume, PL-x 404/2017, să fie adus pe poziţia 7. Mulţumesc.

Florin Iordache Da. Supun votului dumneavoastră această propunere, de a muta, de pe poziţia 30 pe poziţia 7, PL-x-ul respectiv. Să înceapă votul. Mulţumesc. 56 de voturi pentru, 9 voturi împotrivă, o abţinere. A fost modificată ordinea de zi. Bună dimineaţa, doamnă secretar de stat. Dacă mai sunt alte intervenţii? Nu. Intrăm în ordinea de zi.