12 februarie 2018 – Depunerea jurământului de către un membru al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii.

Vasile-Daniel Suciu Mulţumesc, domnule preşedinte. Vă propunem să fiţi de acord cu suplimentarea ordinii de zi. Şi anume, cu depunerea jurământului de către doamna deputat Oana Floarea, întrucât săptămâna trecută, atunci când a fost aleasă în Comisia comună de control asupra SRI, Domnia Sa nu a putut să participe. Şi vă propun ca depunerea jurământului să fie primul punct pe ordinea noastră de zi, de astăzi. Vă mulţumesc.

Oana-Consuela Florea Vă mulţumesc. (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Florea Oana-Consuela, Jur să păstrez secretul asupra documentelor, datelor şi informaţiilor de care voi lua cunoştinţă în exercitarea atribuţiilor, atât pe timpul mandatului, cât şi după încetarea acestuia. Jur pe propria răspundere că nu am făcut parte din structurile fostei securităţi şi că nu fac parte din cadrele Serviciului Român de Informaţii sau ale altor servicii secrete de informaţii. (Semnează jurământul şi îl depune la preşedintele de şedinţă.)