5 februarie 2018 – Reexaminarea, la cererea Preşedintelui României, a Legii pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele româneşti (PL-x 178/2017/13.11.2017). ( retrimisă comisiilor )

Florin Iordache Pe procedură, domnul Daniel Suciu, liderul Grupului PSD. Vă rog, domnule deputat.

Vasile-Daniel Suciu Mulţumesc mult, domnule preşedinte de şedinţă. Vă solicit să supuneţi la vot, de pe ordinea de zi, poziţia nr. 15 să o aducem la pct. 2 de pe ordinea de zi, iar ulterior să supuneţi la vot şi retrimiterea acesteia la comisie.

Florin Iordache Deci înţeleg că este vorba de Pl-x 178?

Vasile-Daniel Suciu Exact! La Capitolul III. Reexaminări. Să o aducem pe poziţia nr. 2...

Florin Iordache Raport comun... Şi să o retrimitem... Termen?

Vasile-Daniel Suciu Două săptămâni.

Florin Iordache Două săptămâni. Bun. Altceva nu mai aveţi, nu? Nu. Supun votului, stimaţi colegi, Pl-x 178/2017 (Reexaminarea, la cererea Preşedintelui României, a Legii pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele româneşti (PL-x 178/2017/13.11.2017) să fie adus pe poziţia 2 şi cu această ocazie să o retrimitem Comisiilor pentru buget şi Comisiilor pentru agricultură. Termen - două săptămâni. Să înceapă votul. 157 de voturi pentru, 3 colegi care nu şi-au exprimat votul. A fost adoptată propunerea Grupului PSD. Alte intervenţii pe procedură, dacă sunt? Nu mai sunt.