20 decembrie 2017 – Aprobarea suplimentării ordinii de zi.

Petru Gabriel Vlase Bună dimineaţa! Rog liderii de grup să-şi invite colegii în sala de şedinţă! Deschidem şedinţa... continuăm şedinţa, de fapt, de dezbateri. Avem 102 colegi înregistraţi, până la această oră. Grupul de la Iaşi, dacă sunteţi de acord să începem? Domnule Cîtea, noi am început şedinţa! Da, domnule Munteanu, procedură. Am înţeles că aveţi o problemă.

Ioan Munteanu Domnule preşedinte, Stimaţi colegi, Sub rezerva primirii raportului care este la redactare, vă rog să înscrieţi pe ordinea de zi, suplimentar, PL-x 432/2017, Proiectul de Lege privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Este nevoie să-l dezbatem astăzi, deoarece este într-o stare avansată de infringement, fiind sesizată deja Curtea Europeană de justiţie. Voci din sală : Este PL-x 452/2017.

Ioan Munteanu PL-x 452/2017... Scuze. Corect, domnule preşedinte. Vă mulţumesc. Este transpunerea Directivei 2014/26/UE. Vă mulţumesc foarte mult.

Petru Gabriel Vlase Vot. Cu o abţinere, s-a aprobat. Domnul Drulă.

Cătălin Drulă Domnule preşedinte de şedinţă, Vă rog să dispuneţi staffului tehnic să ne distribuie sau, şi mai bine, să actualizeze pe site ordinea de zi, pentru că există nişte decalaje faţă de cea publicată iniţial şi nu este aceeaşi numerotare. Deci când ne uităm la punctul 11 nu este punctul 11 şi aşa mai departe. Şi este o obligaţie ca ordinea de zi să fie actualizată. Cred că este o operaţie care durează 10 minute. O pot face în paralel cu plenul.

Petru Gabriel Vlase Corect, aveţi dreptate, domnule Drulă!