19 decembrie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.37/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.66/2011 privind prevenirea, constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor publice naţionale aferente acestora (PL-x 504/2016). ( rămas pentru votul final )

Petru Gabriel Vlase 11. Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 37/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 66/2011 privind prevenirea, constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor publice naţionale aferente acestora; în procedură de urgenţă. Comisia juridică?

Costel Neculai Dunava Mulţumesc. Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi şi Comisia pentru buget, finanţe şi bănci au fost sesizate spre dezbatere în fond, în procedură de urgenţă, cu proiectul de lege. Guvernul susţine proiectul de lege. În urma examinării Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 37/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 66/2011 privind prevenirea, constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor publice naţionale aferente acestora şi a opiniilor exprimate, membrii celor două Comisii au hotărât, cu majoritate de voturi, să transmită plenului Camerei Deputaţilor un raport de adoptare, cu amendamentele admise prezentate în Anexa nr. 1. Amendamentele respinse se regăsesc în Anexa nr. 2. În raport cu obiectul şi conţinutul său, propunerea legislativă face parte din categoria legilor ordinare. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Dezbateri? Domnul Neagu.

Nicolae Neagu Domnule preşedinte, Partidul Naţional Liberal susţine modificarea acestei ordonanţe şi a proiectului de lege, pentru că a corela în legislaţia naţională ceea ce este în legislaţia europeană şi a găsi soluţii de prevenire a unor posibile erori, este de bun augur. Deci susţinem proiectul de lege.

Petru Gabriel Vlase Alte intervenţii? Nu sunt. La articole? Nu sunt.