29 noiembrie 2017 – Solicitare privind prezenţa domnului deputat Nicolae-Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, la conducerea şedinţei. ( respinsă )

Raluca Turcan Domnule preşedinte de şedinţă, Stimaţi colegi, Tocmai aflarăm că domnul Dragnea a reuşit să ajungă în Parlamentul României, aşa că, vă solicităm, în baza art. 34 lit. b), prezenţa domnului Liviu Dragnea la conducerea acestei şedinţe, pentru a explica, în plenul Camerei Deputaţilor, care sunt raţiunile pentru care periclitează imaginea României, afectează lupta împotriva corupţiei, blochează un parteneriat care are deja o vechime de 20 de ani, cu avantaje evidente pentru securitatea şi prosperitatea cetăţenilor români. (Vociferări.) Aşadar, să vină domnul Dragnea, aici, şi să spună care sunt motivele pentru care decredibilizează instituţia şi jigneşte pe toţi parlamentarii de bună-credinţă.

Florin Iordache Da, este o solicitare a unui grup parlamentar... Este o solicitare a Grupului PNL... Da, doamnă, este o solicitare a dumneavoastră, pe care o supun votului. Ce vreţi? Bun. Să înceapă votul. Mulţumesc. 53 de voturi pentru, 77 de voturi împotrivă. Propunerea s-a respins. Mergem mai departe.