27 noiembrie 2017 – Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.99/2006 privind instituţiile de credit şi adecvarea capitalului (PL-x 427/2016). ( retrimis comisiei )

Ioan Munteanu Domnule preşedinte de şedinţă, Stimaţi colegi, Am solicitat, la întâlnirea Comitetului liderilor, ca PL-x 427 din 2016, în care se vorbeşte despre modificarea Ordonanţei de urgenţă nr. 99/2006 privind instituţiile de credit... l-am adus mai în faţă, să pot să-l întorc la comisie, pentru două săptămâni.

Florin Iordache La ce poziţie este?

Ioan Munteanu Acum este pe poziţia 13.

Florin Iordache Deci...

Ioan Munteanu Să fie retrimis comisiei...

Florin Iordache ... vă spun eu...

Ioan Munteanu ... două săptămâni.

Florin Iordache ... 427 - la propunerea liderului Grupului PSD - care este acum pe poziţia 12, să fie adus pe poziţia 2, iar de aici să fie retrimis Comisiei pentru buget, domnului Viorel Ştefan, două săptămâni. Da. Supun votului dumneavoastră retrimiterea la comisie, pentru două săptămâni. Să înceapă votul. (Discuţii în sală.) Am spus poziţia 12 - PL-x 427. Urmăriţi-mă, vă rog. Da. Să înceapă votul. Numai puţin, domnule Munteanu. Cu 146 de voturi pentru şi un coleg care nu şi-a exprimat votul, a fost retrimis Comisiei pentru buget. A doua solicitare a dumneavoastră?

Ioan Munteanu Avea dreptate, domnul deputat Voicu. Trebuia să-l aducem întâi pe poziţia 3, dar am înţeles...

Florin Iordache Asta am şi spus...

Ioan Munteanu O să-l aducem acum pe următoarea.

Ioan Munteanu Vă propun ca...

Florin Iordache L-am adus pe poziţia...