20 noiembrie 2017 – Răspunsuri orale la întrebările adresate membrilor Guvernului şi altor conducători ai organelor administraţiei publice.

Ben-Oni Ardelean Bună seara! Declar deschisă şedinţa consacrată răspunsurilor orale la întrebări, din data de 20.11.2017, la ora 18,00. Aşadar, pentru şedinţa dedicată primirii răspunsurilor orale la întrebările adresate membrilor Guvernului şi altor conducători ai organelor administraţiei publice. Continuăm cu partea a doua a şedinţei din 20 noiembrie 2017, consacrată primirii răspunsurilor orale la întrebările adresate membrilor Guvernului şi altor conducători ai organelor administraţiei publice, urmând apoi prezentarea interpelărilor adresate membrilor Guvernului. Pentru început, vreau să întreb dacă este în sală domnul deputat Petru Movilă? Nu este. Atunci, rog pe domnul secretar de stat Petru Andea să depună în scris. La fel, pentru a doua, domnule Petru Andea, depuneţi în scris. Dacă este în sală doamna deputat Iurişniţi Cristina? Este în sală. Rog pe domnul Petru Andea să dea răspunsul pentru doamna deputat. Mulţumesc.

Ben-Oni Ardelean Mulţumesc, domnule secretar de stat. Din nou întreb dacă este în sală domnul Petru Movilă? Nu este. Aşadar, domnule Dan Dumitrescu, secretar de stat, vă rog să prezentaţi în scris. Domnul Petru Movilă, din nou. Nu este în sală. Domnul secretar de stat Dan Dumitrescu sau Bogdan Samoilă, vă rog să prezentaţi în scris. La fel, domnul Petru Movilă. Dan Dumitrescu, secretar de stat, să prezinte în scris. Din nou Petru Movilă. Rog pe domnul secretar de stat Robert-Iulian Stănescu, preşedinte CNPP, să prezinte în scris... Domnul deputat Petru Movilă nu este în sală. Îl rog pe domnul vicepreşedinte Laurenţiu să prezinte în scris. Domnul Petru Movilă nu este, aşadar, domnul secretar de stat Mădălin-Ştefan Voicu să prezinte în scris. Domnul Ghinea Cristian, de la USR? Nu este în sală. Aşadar, îl rog pe domnul Nasta Nicolae, secretar de stat, sau pe subsecretarul de stat Bogdan Samoilă să prezinte în scris. Declar închisă şedinţa pentru întrebări din data de 20.11.2017. Mulţumesc tare mult.