24 octombrie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.37/2017 privind dezlipirea unui imobil aflat în proprietatea publică a statului şi schimbarea titularilor dreptului de administrare asupra unor imobile-teren fără construcţii aflate în proprietatea publică a statului (PL-x 235/2017). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 8. Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 37/2017 privind dezlipirea unui imobil aflat în proprietatea publică a statului şi schimbarea titularilor dreptului de administrare asupra unor imobile-teren fără construcţii aflate în proprietatea publică a statului; PL-x 235/2017; procedură de urgenţă; caracter organic. Guvernul? Vă rog. Domnul secretar de stat, Petru Andea. Vă rog.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. Comisia juridică? Domnule Vasile Varga, vă rog.

Vasile Varga Mulţumesc, domnule preşedinte. Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a fost sesizată spre dezbatere în fond, în procedură de urgenţă, cu acest proiect. Senatul, în calitate de primă Cameră, a adoptat proiectul de lege. Consiliul Legislativ a dat un aviz favorabil. De asemenea, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, Comisia pentru învăţământ, Comisia pentru transporturi şi infrastructură şi Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională au avizat favorabil acest proiect de lege. În urma dezbaterilor, membrii Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi au hotărât, cu majoritate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor adoptarea proiectului de lege, în forma adoptată de Senat.

Florin Iordache Vă mulţumesc. Dacă sunt intervenţii din partea grupurilor parlamentare? Nu sunt intervenţii. Rămâne la votul final, neavând amendamente. Următorul.