27 septembrie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Hotărâre pentru constituirea Comisiei parlamentare de anchetă, a Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru a clarifica aspectele ce ţin de desfiinţarea Direcţiei Generale de Protecţie şi Anticorupţie. ( adoptat )

Petru Gabriel Vlase Noi continuăm. Punctul 3. Vă rog, stimaţi colegi, vă rog să... Domnule Manda, domnule vicepreşedinte, continuăm şedinţa. Unde sunt secretarii de şedinţă? Domnilor chestori, mergeţi în bancă, întrucât până la al doilea vot continuăm cu punctele celelalte. Un secretar de la opoziţie? Continuăm. Vă rog. Vă rog, liderii de grupuri, să-i anunţaţi pe colegi să se întoarcă în sală, pentru că mergem cu şedinţa înainte, în timpul numărării. Domnule Munteanu, anunţaţi colegii să se întoarcă în sală, pentru a continua şedinţa. E sala goală, de aceea! 3. Proiectul de Hotărâre pentru constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a clarifica aspectele ce ţin de desfiinţarea Direcţiei Generale de Protecţie şi Anticorupţie. Proiectul a fost distribuit. Dacă aveţi comentarii de ordin general? Vă rog, dezbateri. Domnul Fenechiu.

Petru Gabriel Vlase Mulţumesc. Domnul Goţiu.

Petru Gabriel Vlase Vă rog, alte intervenţii dacă mai sunt? Nu. Intrăm pe articole şi pe anexă. Dacă la titlul Proiectului de Hotărâre sunt obiecţii? Nu. La preambul? Adoptat. La art. 1? Adoptat. La art. 2? Adoptat. La art. 3? Adoptat. La art. 4? Adoptat. La art. 5? Adoptat. La art. 6? Adoptat. La art. 7? Adoptat. La art. 8? Adoptat. La art. 9? Adoptat. La art. 10? Adoptat. La art. 11? Adoptat. La Anexă - componenţa nominală, componenţa Biroului? Nu. Supun votului dumneavoastră Proiectul de Hotărâre, în ansamblul său. Vot pentru? Vă rog, voturi pentru? Mâinile ridicate, pentru că numărăm greu. (Vociferări.) 153 de voturi. Voturi împotrivă? 51. Abţineri? Nu. Colegi care nu votează? Nu. Aprobat. Adoptat.