25 septembrie 2017 – Dezbaterea Propunerii legislative pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice pe anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice (Pl-x 398/2016). ( rămasă pentru votul final )

Florin Iordache 10. Propunerea legislativă pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice pe anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice; Pl-x 398/2016. Dacă din partea iniţiatorilor doreşte cineva? Nu doreşte. Raport comun - Comisia pentru muncă şi Comisia pentru buget. Comisia pentru buget. Vă rog, domnule deputat.

Marius-Constantin Budăi Mulţumesc frumos. Raport comun asupra Propunerii legislative pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice pe anul 2015. Propunerea legislativă pentru completarea ordonanţei de urgenţă este dezbătută în Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională. Propunerea legislativă a fost respinsă de Senat în şedinţa din 27 septembrie 2016. Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice pe anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul introducerii unui nou articol, art. 13 1 , potrivit căruia personalul Agenţiei Zonei Montane, structură de specialitate din subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, să beneficieze de nivelul de salarizare aferent funcţiilor din cadrul Ministerului Fondurilor Europene. În urma examinării propunerii legislative şi a opiniilor exprimate, membrii celor două comisii, prezenţi la lucrări, au hotărât, cu unanimitate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor raportul comun de respingere, întrucât a rămas fără obiect, deoarece măsurile privind salarizarea în anul 2015 a personalului din sectorul bugetar, cuprinse în Capitolul I, şi-au încetat aplicabilitatea la data de 31 decembrie 2015. În raport cu obiectul şi conţinutul său, iniţiativa legislativă face parte din categoria legilor ordinare. Vă mulţumesc.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. La dezbateri generale dacă doriţi să interveniţi? Nu doreşte nimeni să intervină. Rămâne la votul final, cu propunere de respingere.