25 septembrie 2017 – Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aderarea României la Convenţia internaţională privind standardele de pregătire a navigatorilor, brevetare/atestare şi efectuare a serviciului de cart pentru personalul navelor de pescuit, adoptată la Londra, la 7 iulie 1995 (PL-x 251/2017). ( rămas pentru votul final )

Florin Iordache 7. Proiectul de Lege pentru aderarea României la Convenţia internaţională privind standardele de pregătire a navigatorilor, brevetare/atestare şi efectuare a serviciului de cart pentru personalul navelor de pescuit, adoptată la Londra la 7 iulie 1995; PL-x 251/2017; caracter ordinar. Guvernul? Doamna secretar de stat, Ministerul Transporturilor. Vă rog.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc. Din partea Comisiei pentru transporturi, domnul preşedinte Bode. Vă rog.

Lucian Nicolae Bode Mulţumesc, domnule preşedinte. În conformitate cu prevederile art. 95 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Comisia pentru transporturi şi infrastructură a fost sesizată, spre dezbatere şi avizare în fond, cu examinarea acestui proiect de lege. Conform dispoziţiilor art. 75 alin. (1) din Constituţia României, republicat, şi ale art. 92 alin. (8) pct. 1 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, Camera Deputaţilor este primă Cameră sesizată. Proiectul de lege a fost avizat favorabil de Consiliul Legislativ. Comisia pentru politică externă şi Comisia pentru muncă şi protecţie socială au dat, de asemenea, aviz favorabil. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aderarea României la Convenţia internaţională privind standardele de pregătire a navigatorilor, de brevetare/atestare şi de efectuare a serviciului de cart pentru personalul navelor de pescuit, adoptată la Londra la 7 iulie 1995. În urma finalizării dezbaterilor, membrii comisiei au hotărât, cu unanimitate de voturi, adoptarea Proiectului de Lege pentru aderarea României la Convenţia internaţională privind standardele de pregătire a navigatorilor, de brevetare/atestare şi de efectuare a serviciului de cart pentru personalul navelor de pescuit, adoptată la Londra la 7 iulie 1995. În raport de obiectul şi conţinutul său, proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare. Mulţumesc.

Florin Iordache Şi eu vă mulţumesc, domnule preşedinte. La dezbateri generale? Nu sunt intervenţii. Neavând amendamente, rămâne la votul final; are caracter ordinar.