18 septembrie 2017 – Propunerea legislativă "Legea holdingului" (Pl-x 271/2010) şi Proiectul de Lege privind holdingurile (PL-x 305/2010). ( retrimise comisiilor )

Petru Gabriel Vlase La punctele 4 şi 5 nu au sosit încă rapoartele şi atunci trecem la punctul 6, care a fost punctul 150 - Propunerea legislativă şi Proiectul de Lege privind holdingurile - PL-x 305/2010. Dacă din partea iniţiatorilor doreşte cineva să ia cuvântul? Din câte văd eu, nu prea mai sunt în sală... Nu mai este niciunul în sală... dintre iniţiatori... Punctul 6, domnule Vîlceanu, ce-l pe care l-aţi cerut... Din partea comisiilor? (Domnul deputat Vîlceanu solicită să ia cuvântul.) A, OK.

Dan Vîlceanu Domnule preşedinte, Stimaţi colegi, Este vorba despre Legea holdingului. Este o lege absolut importantă pentru România, mai ales pentru companiile din industria energetică. Ea a venit cu raport de respingere de la Comisia pentru industrii şi vă rugăm să fiţi de acord cu retrimiterea la comisiei pentru două săptămâni. Mulţumesc.

Petru Gabriel Vlase Am spus că încă nu a sosit raportul şi mă întorc... Retrimitere la comisie, două săptămâni, vă rog, vot. Unanimitate. Aprobat.